Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniu.
Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Poti sa trimiti o comanda chiar si fara sa iti faci cont. Doar ca, in cazul in care vei dori sa faci modificari in cosul cu produse sau la urmatoarea comanda – sa apara automat datele tale, aceste lucruri nu vor fi posibile.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare ( livrare prin curier).
Nu uita sa citesti “Termeni si conditii” si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii si conditiile alteio.ro” inainte de a trimite comanda.
Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton, vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Plata se poate face: ramsburs – prin curier, prin transfer bancar si plata cu cardul. Pentru plata cu cardul:

Site-ul este securizat printr-un Certificat Essential SSL. Efectuarea platii se va face printr-o conexiune criptata SSL, aceasta protejeaza tranzactiile cu cardul,  datele de conectare, transferul de date si transmiterea fara risc a datelor prin intermediul internetului.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi MobilPay.ro.

Tranzactiile mobilpay sunt procesate 3 D-Secure3D Secure inseamna o noua abordare a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea cumparatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui posesor de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.
Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

Salvarea datelor

Daca ti-ai facut cont, dupa fiecare comanda plasata, datele de facturare si de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.